Σχεδιασμός, Κατασκευή και Παράδοση EZ Design

by , 14 Μαΐου 2014

ΗEZ Design Ltd προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της και αναλαμβάνει τον
σχεδιασμό, την κατασκευή και την παράδοση των προϊόντων σας, στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Αντικείμενο της EZ Design αποτελεί:
• η κατασκευή προϊόντων που αφορούν στο ύφασμα, όπως κουρτίνες, panels, roman blinds, lampriken, ειδικές κατασκευές κουρτινών,
• η κατασκευή συστημάτων υποστήριξης, όπως συστήματα ανάρτησης, ηλεκτροκίνητοι και χειροκίνητοι μηχανισμοί κουρτινών, κουρτινόξυλα, συστήματα σκίασης , ηλεκτροκίνητοι και χειροκίνητοι μηχανισμοί rollers και περσίδων,
• η δημιουργία διακοσμητικών κατασκευών, όπως μαξιλάρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, couvre lit, ριχτάρια, καλύμματα, κρεββατόγυρους (bed valances), κεφαλάρια και ουρανούς.
Η εταιρία διαθέτει ειδικά “έξυπνα” υφάσματα, αδιάβροχα – βραδύκαυστα, καθώς επίσης, σειρές υφασμάτων και κουρτινών επώνυμων οίκων και σχεδιαστών.Με την επιλογή υφασμάτων κάθε τύπου και πυκνότητας και με γνώμονα το ιδιαίτερο στυλ που επιθυμείτε να αποδώσετε στον χώρο σας, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών κουρτινών, panels, roman blinds και lampriken.


Μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κατασκευής αυτοματοποιημένων και χειροκίνητων συστημάτων υποστήριξης, ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις που εκτείνονται από το κλασικό έως και το πιο μοντέρνο στυλ και αφορούν σε συστήματα ανάρτησης, ηλεκτροκίνητους και χειροκίνητους μηχανισμούς κουρτινών, κουρτινόξυλα και σε συστήματα σκίασης, ηλεκτροκίνητους και χειροκίνητους μηχανισμούς rollers και περσίδες.


Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τις ακριβείς προδιαγραφές των πελατών μας παρέχουμε ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις σε προϊόντα διακοσμητικών κατασκευών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή μαξιλαριών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, couvre lit, ριχταριών, καλυμμάτων, κρεββατόγυρων, κεφαλαριών και ουρανών, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.


Λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της EZ Design, σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου αναλαμβάνει έργα ειδικών απαιτήσεων και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ποιοτικές και οικονομικές ανάγκες των πελατών της.


Παρέχουμε δειγματισμό on-Site, Προμέτρηση και Τοποθέτηση του προϊόντος σας ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη εφαρμογή για το τέλειο αποτέλεσμα.


Παρέχουμε συντήρηση ή επισκευή μηχανισμών στήριξης και επιδιόρθωση κουρτινών, Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών LID και σχέδια AUTOCAD/ARCHICAD